vrijdag 3 september 2010

Dag 13 - 29 augustus 2010






Naar vandaag heb ik toch wel wat uitgekeken : er is immers het Trade City USA Vinylmation Event, het eerste vinylmationevent dat gehouden wordt. Ik ben benieuwd hoe de reeds op voorhand bestelde en betaalde vinyls er in het echt zullen uitzien. Verder kijk ik ook uit naar de meeting met de mensen van het vinylnation.net forum. Het is altijd leuker als je met iemand communiceert online dat je weet hoe hij/zij er uitziet.
De registratie begint om 9u30, dus gaan we (voor ons) heel vroeg ontbijten in het hotel, nl. om 7u30. Zodanig dat we, zoals ik gepland had, om 9u15 al aan de deuren staan van Showplace in Epcot, waar het event doorgaat.

Op het event kregen we heel veel informatie i.v.m. de nog te komen vinylmations en heb ik toch best wel aan aantal vinyls geruild. Verder zater er 4 artists voor een handtekeningensessie, dus heb ik ze alle door hen ontworpen vinyls laten tekenen. Nu zijn ze pas waardevol.
Om 14u gaan de deuren van het event open voor het grote publiek en er komt zo'n stroom van mensen binnen dat we het toch wel voor bekeken houden.  Maar buiten is het zó warm ... dat we besluiten om nog wat binnen te blijven. Pas na de meeting (met zo'n 15 personen) stappen we door en gaan we iets eten in the Electric umbrella.

En voor, waarschijnlijk, onze laatste dag in Epcot, besluiten we om nog eens Test Track te doen, hier krijgen we geen genoeg van. Via de single person rij stappen we nog eens door tot aan de instapkade.


Alle vorige keren stond de wachtrij tot buiten, maar nu staat er niemand.
Dus het ideale moment om naar Spaceship Earth te gaan. Dit is grappig; op het einde van de rit maakt men op de schermpjes een mogelijkheid ivm onze toekomst.


In de late namiddag gaan we nog eens naar het Magic Kingdom.
Ik wil nog zo veel mogelijk gebruik maken van onze photopass; elke extra foto zorgt er voor dat de eenheidsprijs naar beneden gaat, dus hoe meer foto's er opstaan, hoe goedkoper de foto/stuk kost.

Via het Orlandoforum.nl noteerde ik een aantal adressen van restaurants en die zitten nu al in de TomTom; dat is handig.
We rijden naar the Outback Steakhouse. Maar doordat het al donker is en we van Magic Kingdom komen ipv vanuit ons hotel, hebben we alletwee geen idee langs welke kant we rijden en langs welke straat we passeren.
Gevolg : nadat we hier heel lekker gegeten hebben (steak met verschillende soorten aardappelpuree), laat ik Lucie de weg terug zoeken.Wat blijkt nu : zitten we slechts 950 m van ons hotel verwijderd en we dachten dat we nog meer dan 15 minuten zullen moeten rijden.
We vallen opnieuw redelijk vlug in slaap.
******************************************************************************************************************************************

1 opmerking:

  1. Zo ben weer bij met lezen. Ziet er goed uit lekker een paar dagen Miami en nu weer in Orlando. Veele plezier met shoppen en al het andere

    groetjes Kim (orlandoforum)

    BeantwoordenVerwijderen