zaterdag 14 augustus 2010

Laatste werkdag = begin vakantie :-)






Eindelijk is mijn vakantie begonnen.

Officieel ben ik dus sinds gisterenavond om 17u met vakantie. Maar ik ben er niet in geslaagd om gisteren effectief alles af te werken, dus heb ik de ganse voormiddag op het werk doorgebracht.
Nu is dus alles wat moest klaar zijn verwerkt en staat/ligt alles klaar voor de collega's die tijdens mijn afwezigheid alles zullen opvangen.
Ik wou dat ik met de hand op mijn hart kon verkondigen dat ik in Florida eens aan hen zal denken, maar ik weet niet of ik dat ook daadwerkelijk zal doen :).
Alvast mijn excuses hiervoor aan hen.


Zoals de teller aan de rechterkant aangeeft, vertrekken we over minder dan 3 dagen.
Deze namiddag begint voor mij nu met het alles klaarleggen wat mee moet, zien dat alles gewassen en/ gestreken is, papieren nog eens nakijken enz...
Hierbij kan ik niet echt terugvallen op ervaring; noch een vliegreis, noch een vakantie van 3 weken zijn voor mij een gewoonte.
Maar gezien miljoenen mensen hier in slagen, zal me dat ook wel lukken :).

Ondertussen ben ik iets te weten gekomen wat ik minder leuk vind.
Ik kocht speciaal voor deze reis een TomTom GPS en nam hierbij een abonnement op de Live Services. Vooral om de Local Google Search te kunnen gebruiken in Florida.
Als we dan ergens aan het rondrijden zijn, leek het me wel handig om te kunnen nakijken waar/welke de restaurants en/of bepaalde winkels in de buurt zijn.
Niet dus; ik vernam van TomTom Support dat dit enkel kan gebruikt worden in Europa :-(.
Nu ja, er zijn ergere dingen dan dat, ik zal dus de komende 2 dagen zoveel mogelijk adressen opzoeken en die op voorhand in de TomTom steken.



************************************************************************************************************************************