zondag 9 mei 2010

Planning week 1 : definitieve boeking






Op 03/05/10 kreeg ik het langverwachte mailtje van "mijn" Amerikaanse travel agent (Vickie van Mouse Fan Travel) :
het Free Dining Plan was vrijgegeven door Disney.
Hierdoor betalen we maar eventjes 353,00 euro minder en dat enkel en alleen voor ons eten gedurende de 1ste week van onze vakantie.
Bij een boeking in een Value Resort hotel (zowel All-Stars Movie als Pop Century zijn Value Resorts) is het Quick Dining Plan ( 2 snacks + 2 counter-service meals per nacht en per persoon) gratis, maar aangezien wij geen zin hebben in 2 keer per dag eten in een self-service restaurant heb ik een upgrade genomen naar een Plus Dining Plan (1 snack, 1 counter-service meal + 1 table service meal per nacht en per persoon).

Tot nu toe hadden we nog geen beslissing genomen m.b.t. in welk hotel we zullen verblijven tijdens onze "Disneyweek", maar we kregen te horen dat er geen standaardkamers meer te boeken zijn in All-Stars Movie Resort in combinatie met het gratis Dining Plan, dus werd de knoop in onze plaats doorgehakt door Disney zelf.

Dit is dus onze definitieve boeking:

7 nachten in het Pop Century Resort + 10 dagen Hopper passen (hiermee kunnen we meerdere parken per dag bezoeken en dit gedurende 14 dagen na de 1ste dag van ingebruikname) + Plus Dining Plan.



Bij het Dining Plan is het aangeraden dat je de table-service restaurants op voorhand reserveert. Dit kan vanaf 180 dagen voor de gewenste datum. Ik heb de lijst met in welke restaurants we op welke dag (en om hoe laat) willen eten naar Vickie doorgemaild, maar omdat we momenteel slechts zo'n 100 dagen vóór die data zijn, heb ik niet veel hoop dat er nog iets zal vrij zijn.

Ik boekte ineens de laatste 2 nachten (02 + 03/09/10) van onze vakantie in het All-Stars Movie Resort. Op die manier hebben we dan toch beide hotels "gezien".





**********************************************************************************************************************************************************************

1 opmerking:

  1. Beide hotels zijn leuk. En ondanks value zeer goed te doen hoor. Je hebt in deze hotels wel echt de disneysfeer te pakken. Probeer in pop centery niet in de 90's te komen. Deze zit namelijk het verst van de foodcourt je hebt er wel een eigen zwembad (computerpool) maar het is wel even wat verder lopen voor de refill mug!
    Veel plezier.

    Arianne

    BeantwoordenVerwijderen